Vores heste


Kaj

Haflinger 16 år

Den største nussegøj i hele rideskolen, er nok det der betegner Kaj bedst. Han er en rund lækker pony, der har hjertet på det rette sted. Kaj er fantastisk rolig og alle tiders begynderhest. Kaj er 146 cm.

Pernod

Connemare 16 år

Skønne rolige Pernod. Denne dame har aldrig travlt. Hun hygger sig i sit rolige tempo når hun går med i rideskolen. Pernod er en helt igennem fantastisk rideskolepony. Pernod er 148 cm.

Donna

Dansk Oldenborg 10 år

Donna er så god som dagen er lang. Hun er for både den rutineret og urutineret rytter. Hun har et enormt roligt sind, og stoler på hendes rytter passer på hende som hun passer på sin rytter. Donna er 162 cm.

Lucero

Spansk blanding 13 år

Lucero er importeret fra Spanien. Han er meget rolig og forsigtig, og den bedste makker på tur. Lucero kan se sur ud i sin boks, men hans ører vender bare forkert. Han elsker at komme med ud og ride og nusse på staldgangen. Lucero er 155 cm

Molly

Welsh Cob 5 år

Skønne smukke Molly. Selvom hun er ung så har hun et fantastisk sind. En perfekt blanding af spilopper og godhed. Hun vil gøre alt for sin rytter, hver eneste gang. Molly er ca 142 cm

Rosa

Jyde/Frederiksborger 0 år

Rosa er en dejlig 15 årig blandingshoppe, som vi er rigtig glade for. Rosa kan både gå med de små ryttere og de større ryttere. Hun er god til lidt af det hele - både dressur, spring og skovtur. Hun har sågar været brugt til lidt voltigering tidligere.