Ridelejr 2022 -  vil du med på ridelejr så skriv til bestyrelsenfrk@gmail.com

Nykøbing Falster Rideklub tilbyder igen i år ridelejr for klubbens egne medlemmer og for andre børn der går til ridning på Brændte Ege. Vi tilbyder en hyggelig og lærerig ridelejr, hvor børnene får en alsidig oplevelse med hestene og en masse gode oplevelser sammen med andre børn og deres kammerater fra rideskolen.

Børnene får mulighed for at ride to gange om dagen og får indblik i hvordan hestene passes i stalden. Der vil være forskellige form
er for ridning og leg med hestene, så man kan få prøvet forskellige discipliner. Børnene får deres ”egen hest” under ridelejren, som de passer og rider på. Al ridning foregår naturligvis under opsyn og sammen med en instruktør. Det kan forekomme at 2 elever skal deles om 1 hest.

Vi tilbyder ridelejr på flere forskellige niveauer, så det er muligt at få en dejlig ridelejr uanset om man har gået til ridning i kort tid eller er mere øvet. Ryttere med egen hest er også velkomne, men det skal aftales særskilt, så vi sikrer at vi har en boks til hesten.

Vi sover i rytterstuen. Der medbringes madrasser eller liggeunderlag samt sovepose. Der serveres mad 3-4 gange om dagen og der vil være en lille kiosk hvor børnene kan købe lidt slik, chips og sodavand.

Ridelejren er for børn over 8 år og de skal som udgangspunkt  selv kunne sadle op og kunne ride nogenlunde selvstændigt i skridt og trav. Klubben sørger for hjælpere, der er behjælpelige med at sadle op og trækker gerne, når vi rider en tur i skoven.

Uge 30 – fra fredag d. 29. juli 2022 – søndag d. 31. juli 2022

Ankomst fredag kl. 14:00 - hvor hestene hentes på fold efter en god og lang sommerferie.
Afrejse søndag kl. 14:00 

Pris: DKK 1500,00  pr. deltager uden egen hest

Pris: DKK 1000,00 pr. deltager hvis man er opstaldet med egen hest i Nykøbing Falster Rideklub

For at ridelejren kan gennemføres skal der minimum være 8 børn tilmeldt. Der vil ligeledes være et maximum antal pladser, så tilmelding er efter først til mølle.

Tilmelding er bindende og skal ske til bestyrelsenfrk@gmail.com senest 1. maj 2022

Der betales kontant til ridelæreren senest 15. maj 2022